Dáváme dárky k nákupu (trapéz, cvičný kite, měřák větru...) nad 4 000 Kč. Najdeš ve svém košíku !

Ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí


Pokud jste zákazníkem kite shopu KITEBOARDING.CZ nebo návštěvníkem stránek www.kiteboarding.cz svěřujete nám své osobní údaje. Seznamte s tím, jak je chráníme, s našimi zásadami zpracování a s právy, které máte v souvislosti s nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo je správce?

Jsme firma KITEBOARDING.CZ, Ing. Lenka Žůrková, IČ: 75693747, podnikatel je zapsaný v živnostenském rejstříku Živnostenského úřadu v Kroměříži, č. oprávnění 756693747.

Provozujeme webové stránky www.kiteboarding.cz. Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Jak nás můžete kontaktovat?

Pokud se na nás budete chtít obrátit, můžete na e-mailové adrese: ochrana-osobnich-udaju@kiteboarding.cz.

 

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z těchto důvodů (pro naplnění těchto účelů):
 

Objednávka zboží a poskytování služeb, plnění smlouvy

Vaši e-mailovou adresu, jméno, fakturační a dodací údaje vč. tel. (pro rychlejší vyřízení objednávky a možnosti vašeho sledování objednávky) nezbytně potřebujeme ke zprocesování objednávky a za účelem plnění smlouvy.
 

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte zboží nebo službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje (fakturační a dodací údaje vč. tel. pro rychlejší vyřízení a možnosti vašeho sledování objednávky), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
 

Veřejný profil

Pokud si na www.kiteboarding.cz vytvoříte veřejný profil, chápeme to jako oprávněný zájem správce. Upravit, příp. vymazat svůj profil můžete kdykoliv na přísl. stránce nebo kontaktováním nás.
 

Marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno, příp. tel.), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, dále na co klikáte na našich www, vaši lokaci a IP adresu využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení emailem či SMS. Z důvodů poskytování kvalitnějších a cílených služeb využíváme tzv. profilaci (segmentaci).

Pokud od nás získáváte nějaký ebook, slevový poukaz nebo zveřejnění inzerátu zdarma, či zpoplatněním jeho zvýraznění, vnímáme oprávněný zájem posílat vám newslettery s tématikou best practices a know-how ohledně kiteboardingu. Budeme to dělat do té doby než se z odběru odhlásíte (odkaz pro odhlášení v patičce každého emailu).

Pokud si na našich www vložíte produkt do košíku a nedokončíte objednávku nebo pokud si produkt vložíte do tzv. wish listu, budeme vám na základě oprávněného zájmu správce zasílat obchodní sdělení s nabídkou nižších cen a lepších služeb, a to po dobu 5 let.

Ve všech případech se ale můžete ze zasílání newsletterů odhlásit v každém obdrženém e-mailu. Nebudeme se na vás zlobit. Je to vaše právo.
 

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.
 

Předávání osobních údajů 3. stranám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb: účetní firma a systém Pohoda, dopraví společnosti PPL, Česká pošta, DHL, UPS, webhosting Active24, rozesílka newsletterů Mailchimp, sociální sítě Facebook, Twitter, Google+, webová analytika Google Analytics, vyhledávání na internetu Google Adwords, Sklik, Heureka.cz, Heureka.sk. Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů, které stránky si prohlížíte, jaké produkty jste si dali do košíku, jaké soubory jste si stáhli. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affilaite a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.
 

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, AdWords, Google+, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. V souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme vaše osobní osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.
 

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: ochrana-osobnich-udaju@kiteboarding.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě, a to do 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Dalším vašim právem je právo na výmaz (být zapomenut). Pokud budete chtít vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní. V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností. Např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s články, radami, novinkami či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete protřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.
 

Mlčenlivost

Ujišťujeme vá, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.
 
Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018.

 

Shop

Bazar